AD2-539X892

AD 2.0

Βάλτε την υγεία στο χώρο σας!

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ – ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ – ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

 • Για Νοσοκομεία και Μονάδες Υγείας
 • Για σχολεία, νηπιαγωγεία, παιδικούς σταθμούς
 • Για χώρους συνάθροισης πολλών ατόμων

Ο απολυμαντής – καθαριστής αέρα εσωτερικών χώρων AD.2.0 (Air Disinfection unit) είναι ειδικά σχεδιασμένος για Νοσοκομεία και πολυσύχναστους χώρους όπου η προφύλαξη για την μετάδοση των λοιμώξεων είναι απαραίτητη. Προσφέρει ένα υγιεινό περιβάλλον και ταυτόχρονα, συνεχή προστασία από αλλεργιογόνους παράγοντες, λοιμώξεις και ασθένειες που προκαλούνται από βακτήρια, ιούς και μύκητες.

Έχει κομψή σχεδίαση. Αποτελείται από ένα απλό, μικρό και ελαφρύ μηχανισμό που τοποθετείται στο χώρο εύκολα. Δεν χρησιμοποιεί ανταλλακτικά φίλτρα, λειτουργεί αθόρυβα με αναλώσιμη κασέτα και η αποτελεσματικότητά του ξεκινά σε λίγα μόλις λεπτά.

Πλεονεκτήματα:

 • Απολυμαίνει και καθαρίζει το περιβάλλον του χώρου που  βρίσκεται.
 • Προστατεύει από παθογόνους μικροοργανισμούς που προκαλούν άσθμα, κρύωμα, αλλεργίες και συχνά άλλες σοβαρές λοιμώξεις όπως γρίπη (Η1Ν1), MRSA, Norovirus, C.difficile κ.α.
 • Παρέχει συνεχή προστασία έναντι μετάδοσης αερομεταφερόμενων παθογόνων και μολυσματικών οργανισμών, όπως TB, Aspergillus, ιοί γρίπης κλπ.
 • Βοηθά στην εξαφάνιση βακτηρίων από τις επιφάνειες
 • Μειώνει τα αλλεργιογόνα και τις δυσάρεστες οσμές.
 • Αποτελεσματικό με άμεση δράση και 24ωρη λειτουργία.
 • Βελτιώνει την ποιότητα του αέρα.
 • Συστήνεται ιδιαίτερα για  οποιοδήποτε περιβάλλον υπάρχει ανθρώπινος συνωστισμός.

Δοκιμές αποτελεσματικότητας με AD 2.0 και Klean κατά βακτηρίων (όπως Staphylococcus aureus, Escherichia coli, Klebsiella pneumoniae) παρουσιάζουν μείωση του σχετικού αριθμού βιώσιμων μικροβίων στον αέρα μέχρι 99,9% (η οποία  επιστημονικά ονομάζεται μείωση 3 log, ή με άλλα λόγια ο αριθμός των μικροβίων είναι 1000 φορές μικρότερος κατά τη χρήση της συσκευής καθαρισμού αέρα).

Πως λειτουργεί:

H αποτελεσματικότητα του  απολυμαντή – καθαριστή αέρα Aerte ΑD2.0 (air disinfection unit), οφείλεται στον τρόπο λειτουργίας του, χάριν της οποίας  αδρανοποιεί τους παθογόνους και αλλεργιογόνους μικροοργανισμούς και τα σωματίδια από τον αέρα αλλά και τις επιφάνειες. Όταν η συσκευή Aerte Klean τίθεται σε λειτουργία,  διασπάται το υπεροξείδιο του υδρογόνου που περιέχεται στην κασέτα, σε ελεύθερες ρίζες υδροξυλίου, οι οποίες απελευθερώνονται στον αέρα.   Οι ελεύθερες αυτές ρίζες υδροξυλίου δεσμεύονται στην επιφάνεια των μικροοργανισμών και τους αδρανοποιούν.  

Η συσκευή Aerte AD 2.0   έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί αθόρυβα, όλο το 24ωρο και έχει εγγύηση 2 ετών. 

Η αποτελεσματικότητα της τεχνολογίας Aerte έχει αποδειχτεί έναντι πολλών μικροοργανισμών, συμπεριλαμβανομένων και των επιφανειών, τόσο σε ανεξάρτητα εργαστήρια όσο και σε εγκαταστάσεις της Aerte. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Βίντεο-παρουσίαση Aerte 

Χαρακτηριστικά:

Τύπος Μηχανήματος:Απολυμαντής – Καθαριστής 
αέρα εσωτερικών χώρων (airpurifier)
Ανταλλακτικά:

Με αναλώσιμες κασέτες διάρκειας έως 60 ημέρες.
Δεν απαιτούνται φίλτρα ή αντικατάσταση σε λάμπες UV.

Λειτουργία:Όλο το 24ωρο
Ισχύς:Λειτουργεί με τροφοδοσία χαμηλής τάσης
Θόρυβος:Αθόρυβη λειτουργία
Κάλυψη χώρου:Έως 300 κ.μ.
Διαστάσεις:192mm x 137mm x 60mm
Βάρος: 850 gr
Τοποθέτηση:Τοποθετείται εύκολα στον τοίχο 
point-marker-100

Σύμφωνα με τις μετρήσεις του αέρα που πραγματοποιήθηκαν σχετικά με αερόβια και παθογόνα βακτήρια, μύκητες και μικροοργανισμούς (Norovirus, Staphylococcus Aureus, Clostridium Difficile, Escherichia coli, Aspergilus, κλπ), σε διαφορετικές χώρες (Βρετανία, Νορβηγία, Τουρκία) και τμήματα νοσοκομείων (χειρουργεία, εξωτερικά ιατρεία, κλινικές) έδειξαν σημαντική μείωση του αριθμού όλων των αερόβιων, με τη χρήση του Aerte AirPurifier AD2.0., ο οποίος έτεινε να προσεγγίζει το μηδέν μετά από μερικές εβδομάδες.

Η λύση απολύμανσης αέρα Aerte Klean AD2.0 airpurifier, έχει αποδειχθεί αποτελεσματική έναντι βακτηρίων, ιών και μυκήτων σε διαφορετικά εσωτερικά περιβάλλοντα, όπως νοσοκομεία, κέντρα φροντίδας, κέντρα υγείας, οδοντιατρεία, γραφεία. Δείτε τον σχετικό πίνακα εδώ: