AD2-539X892

AD2.0

Βάλτε την υγεία στο χώρο σας!

Καθαριστής Απολυμαντής αέρα

Ο καθαριστής απολυμαντής αέρα εσωτερικών χώρων Aerte AD2.0 (Air Disinfection Unit) είναι ειδικά σχεδιασμένος για  24ωρη λειτουργία σε Νοσοκομεία και γενικότερα χώρους παροχής υπηρεσιών υγείας όπως διαγνωστικά κέντρα και ιατρεία.  Επιπλέον, είναι κατάλληλος για σχολεία και για όλους τους πολυσύχναστους χώρους όπου η προφύλαξη για την μετάδοση των λοιμώξεων είναι απαραίτητη. Προσφέρει ένα υγιεινό περιβάλλον και ταυτόχρονα, συνεχή προστασία από αλλεργιογόνους παράγοντες, λοιμώξεις και ασθένειες που προκαλούνται από βακτήρια, ιούς και μύκητες.  

Ο καθαριστής Aerte AD2.0 δεν ανακυκλώνει τον αέρα και δεν χρησιμοποιεί φίλτρα αέρα, γιατί λειτουργεί με αναλώσιμη κασέτα διάρκειας 2 μηνών.  Έχει κομψή σχεδίαση, είναι αθόρυβο, ελαφρύ και τοποθετείται εύκολα στο χώρο.   

Πλεονεκτήματα:

  • Απολυμαίνει και καθαρίζει το περιβάλλον του χώρου που  βρίσκεται.
  • Προστατεύει από παθογόνους μικροοργανισμούς που προκαλούν άσθμα, κρύωμα, αλλεργίες και συχνά άλλες σοβαρές λοιμώξεις όπως γρίπη (Η1Ν1), MRSA, Norovirus, C.difficile κ.α.
  • Παρέχει συνεχή προστασία έναντι μετάδοσης αερομεταφερόμενων παθογόνων και μολυσματικών οργανισμών, όπως TB, Aspergillus, ιοί γρίπης κλπ.
  • Βοηθά στην εξαφάνιση βακτηρίων από τις επιφάνειες
  • Μειώνει τα αλλεργιογόνα και τις δυσάρεστες οσμές.
  • Αποτελεσματικό με άμεση δράση και 24ωρη λειτουργία.
  • Βελτιώνει την ποιότητα του αέρα.
  • Συστήνεται ιδιαίτερα για  οποιοδήποτε περιβάλλον υπάρχει ανθρώπινος συνωστισμός.

Δοκιμές αποτελεσματικότητας με AD 2.0 και Klean κατά βακτηρίων (όπως Staphylococcus aureus, Escherichia coli, Klebsiella pneumoniae) παρουσιάζουν μείωση του σχετικού αριθμού βιώσιμων μικροβίων στον αέρα μέχρι 99,9% (η οποία  επιστημονικά ονομάζεται μείωση 3 log, ή με άλλα λόγια ο αριθμός των μικροβίων είναι 1000 φορές μικρότερος κατά τη χρήση της συσκευής καθαρισμού αέρα).

Πως λειτουργεί:

H αποτελεσματικότητα του  καθαριστή  απολυμαντή αέρα Aerte ΑD2.0, οφείλεται στην καινοτόμα τεχνολογία υδροξυλίων,  χάριν της οποίας  αδρανοποιεί τους παθογόνους και αλλεργιογόνους μικροοργανισμούς και τα σωματίδια από τον αέρα αλλά και τις επιφάνειες. Όταν η συσκευή τίθεται σε λειτουργία,  διασπάται το υπεροξείδιο του υδρογόνου που περιέχεται στην κασέτα, σε ελεύθερες ρίζες υδροξυλίου, οι οποίες απελευθερώνονται στον αέρα και εξουδετερώνουν τους μικροοργανισμούς.

Ο καθαριστής Aerte AD 2.0   έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί αθόρυβα, όλο το 24ωρο και έχει εγγύηση 2 ετών από την εταιρία ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού Santair

Η αποτελεσματικότητα του καθαριστή αέρα της Aerte έχει αποδειχτεί έναντι πολλών μικροοργανισμών, συμπεριλαμβανομένων και των επιφανειών, τόσο σε ανεξάρτητα εργαστήρια όσο και σε εγκαταστάσεις της εταιρίας Aerte. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Βίντεο-παρουσίαση Aerte 

Χαρακτηριστικά:

Τύπος Μηχανήματος:Καθαριστής Απολυμαντής
αέρα εσωτερικών χώρων με τεχνολογία υδροξυλίων  
Ανταλλακτικά:

Αναλώσιμες κασέτες  με διάρκεια έως 2 μήνες. Χωρίς φίλτρα ή λάμπες UV.

Λειτουργία:Όλο το 24ωρο
Ισχύς:Λειτουργεί με τροφοδοσία χαμηλής τάσης
Θόρυβος:Αθόρυβη λειτουργία
Κάλυψη χώρου:Έως 300 κ.μ.
Διαστάσεις:192mm x 137mm x 60mm
Βάρος: 850 gr
Τοποθέτηση:Τοποθετείται εύκολα στον τοίχο 
point-marker-100

Σύμφωνα με τις μετρήσεις του αέρα που πραγματοποιήθηκαν σχετικά με αερόβια και παθογόνα βακτήρια, μύκητες και μικροοργανισμούς (Norovirus, Staphylococcus Aureus, Clostridium Difficile, Escherichia coli, Aspergilus, κλπ), σε διαφορετικές χώρες (Βρετανία, Νορβηγία, Τουρκία) και τμήματα νοσοκομείων (χειρουργεία, εξωτερικά ιατρεία, κλινικές) υπήρξε σημαντική μείωση του αριθμού όλων των αερόβιων, με τη χρήση του καθαριστή αέρα Aerte AD2.0, ο οποίος έτεινε να προσεγγίζει το μηδέν μετά από μερικές εβδομάδες.

Ο καθαριστής Aerte Klean και  AD2.0, έχει αποδειχθεί αποτελεσματικός έναντι βακτηρίων, ιών και μυκήτων σε διαφορετικά εσωτερικά περιβάλλοντα, όπως νοσοκομεία, κέντρα φροντίδας, κέντρα υγείας, οδοντιατρεία, γραφεία. Δείτε τον σχετικό πίνακα εδώ: