καθαριστής αέρα στο παιδικό δωμάτιο

Νέο μωρό; Απαραίτητος για το παιδικό δωμάτιο είναι ο καθαριστής αέρα.

Φτιάχνετε το παιδικό δωμάτιο για να καλωσορίσετε στο σπίτι το μωρό σας?  Σκεφθείτε ότι η πιο σημαντική προσθήκη στο δωμάτιο ενός νεογέννητου μωρού πιθανότατα δεν είναι μια κούνια, η αλλαξιέρα ή το κρεβάτι του μωρού, ο απαλός φωτισμός ή και τα διακοσμητικά.   Είναι ο καθαριστής αέρα στο παιδικό δωμάτιο μιας και η αναπνοή είναι ίσως η πιο κρίσιμη διαδικασία για την ανθρώπινη ζωή.

Πόσο αντέχουμε χωρίς αέρα;

Ένα άτομο μπορεί να αντέξει για κάποιες εβδομάδες χωρίς φαγητό και κάποιες ημέρες χωρίς νερό. Αλλά πόσο καιρό μπορεί να κρατάει την αναπνοή του;  Αυτό κάνει τις 25.000 αναπνοές που ο μέσος άνθρωπος παίρνει καθημερινά ιδιαίτερα κρίσιμες για την ανθρώπινη επιβίωση. Και οι αναπνοές των μωρών είναι ακόμη πιο κρίσιμες καθώς κάθε αναπνοή επηρεάζει την ανάπτυξη των πνευμόνων τους.  Μελέτες έχουν δείξει ότι τα μωρά και τα παιδιά είναι ιδιαίτερα ευάλωτα στην ατμοσφαιρική ρύπανση. Αυτό συμβαίνει γιατί μπορεί να επηρεαστεί η ανάπτυξη των πνευμόνων στη νεαρή ηλικία. Ακόμα και τα βρέφη που εκτίθενται σε ατμοσφαιρική ρύπανση διατρέχουν αυξημένο κίνδυνο εμφάνισης βρογχιολίτιδας.

Πόσο καθαρός είναι ο αέρας στο σπίτι; 

Οι ιοί, τα βακτήρια, οι μύκητες, τα αλλεργιογόνα (μούχλα, σκόνη, τρίχωμα κατοικιδίων), τα χημικά για τον καθαρισμό του σπιτιού, αλλά και η ατμοσφαιρική ρύπανση που τρυπώνει στο εσωτερικό του σπιτιού,  συμβάλλουν στο να κάνουν τον αέρα μη κατάλληλο για την αναπνοή, ιδιαίτερα στο παιδικό δωμάτιο.  Οι γονείς γνωρίζουν σήμερα ότι ο κατάλληλος καθαριστής αέρα για το παιδικό δωμάτιο είναι ίσως η πιο καλή επένδυση που μπορούν να κάνουν για το μωρό τους. Απαραίτητος για την προστασία της υγείας του.

Καθαριστής αέρα Aerte

Οι φορητές συσκευές καθαρισμού και απολύμανσης του αέρα της σουηδικής εταιρίας AERTE, είναι σχεδιασμένες για να καθαρίζουν τον αέρα σε έναν ενιαίο χώρο ή δωμάτιο και να μειώνουν σημαντικά την εσωτερική ατμοσφαιρική ρύπανση. Δρουν χωρίς να ανακυκλώνουν τον αέρα, αποτρέποντας έτσι τη διασπορά των παθογόνων μικροοργανισμών. Παράλληλα, απομακρύνουν από τον αέρα και τα παθογόνα, χάρη στην πρωτοποριακή τεχνολογία υδροξυλίων που διαθέτουν.  Ο καθαριστής αέρα είναι σημαντικός για το παιδικό δωμάτιο.

Καινοτόμα τεχνολογία υδροξυλίων

Η λειτουργία του καθαριστή αέρα Aerte, μιμείται τη φύση  για να καταστρέφουν τα παθογόνα στο εσωτερικό περιβάλλον. Έτσι, οι συσκευές αυτές, μπορούν  να απολυμάνουν τον εσωτερικό χώρο αποτελεσματικά και  όχι μόνο εξουδετερώνουν σχεδόν όλα τα αερομεταφερόμενα παθογόνα, αλλά στοχεύουν επίσης βακτήρια και ιούς που υπάρχουν στις επιφάνειες.

Η παραγωγή ριζών υδροξυλίου  είναι μία από τις πιο εξελιγμένες τεχνολογίες που χρησιμοποιούνται για τον σκοπό αυτό. Οι ρίζες υδροξυλίου, είναι ενεργά στοιχεία που υπάρχουν στη φύση και είναι υπεύθυνα για την φυσική απολύμανση του αέρα, Έχει βρεθεί ότι οι ρίζες υδροξυλίου καθαρίζουν την ατμόσφαιρα από βλαβερούς ρύπους, όπως το μονοξείδιο του άνθρακα και τα διοξείδια του αζώτου και του θείου.

Επιλέξτε τον καθαριστή Aerte Klean για χώρο έως 40 τ.μ. και δημιουργήστε μία καθαρή και υγιεινή ατμόσφαιρα για το μωρό σας αλλά και για εσάς!


Διαβάστε ακόμα
:
Πηγές μόλυνσης του αέρα στο σπίτι
3+1 αλλεργιογόνα του σπιτιού μας
Προστατευτείτε από την μούχλα στο σπίτι
Πως να προστατεύσετε τα παιδιά από τα μικρόβια
Αλλάξτε τον αέρα σας – Ζήστε καλύτερα

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε ακόμα: