Διασφαλίστε ότι ο αέρας που αναπνέετε είναι καθαρός και υγιεινός.

Πάρτε βαθιά αναπνοή!

Εκατομμύρια παθογόνοι μικροοργανισμοί κυκλοφορούν καθημερινά στον αέρα και τις επιφάνειες του χώρου όπου κινούμαστε.  Διασφαλίστε ότι ο αέρας που αναπνέετε στο σπίτι ή το γραφείο είναι όσο το δυνατόν πιο καθαρός και υγιεινός.

Αναπνοή: το Α στη ζωή μας

O τρόπος που αναπνέουμε είναι ο τρόπος που ζούμε. Κατά μέσο όρο παίρνουμε 15 αναπνοές το λεπτό ενώ  έρευνες δείχνουν ότι ο μέσος άνθρωπος περνάει το 80%  περίπου του χρόνου του στο σπίτι ή το γραφείο. Στους εσωτερικούς χώρους λοιπόν που ζούμε καθημερινά, υπάρχουν εκατομμύρια σωματίδια και τοξικοί αέριοι ρύποι που δεν μπορούμε να δούμε με γυμνό μάτι, τα οποία μπορεί να μπουν στον οργανισμό μας και πιθανόν να δημιουργήσουν μικρά ή μεγάλα προβλήματα στην υγεία μας.

Άρα είναι ζωτικής σημασίας να διασφαλίσουμε ότι ο αέρας που αναπνέουμε στον χώρο μας είναι όσο το δυνατόν πιο καθαρός και υγιεινός. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό αν στον χώρο μας υπάρχουν άτομα που πάσχουν από αλλεργίες ή αναπνευστικά προβλήματα, όπως ΧΑΠ και άσθμα, ηλικιωμένοι, έγκυες, βρέφη, παιδιά ή κατοικίδια.

Καθαρός αέρας και προστασία

Η σουηδική εταιρεία Aerte χρησιμοποίησε τη γνώση του τρόπου με τον οποίον το φυσικό εξωτερικό περιβάλλον προστατεύει και καθαρίζει τον αέρα που αναπνέουμε και δημιούργησε τους καθαριστές απολυμαντές αέρα εσωτερικών χώρων Klean και AD 2.0. Τοποθετώντας την συσκευή στον χώρο σας, η τεχνολογία Aerte φροντίζει αποτελεσματικά την ποιότητα του αέρα, για να προστατεύει εσάς και τους οικείους σας από βλαπτικούς για την υγεία παράγοντες, όπως:

  • Παθογόνους  μικροοργανισμούς – ιούς, μικρόβια, βακτήρια, μύκητες
  • Αλλεργιογόνα –γύρη, σκόνη, μούχλα, ακάρεα, τρίχωμα ζώων
  • Σωματίδια – καπνός τσιγάρου ή τζακιού, ρύπανση, νέφος
  • Οσμές κουζίνας ή κλεισούρας

Διαβάστε περισσότερα εδώ:

Διαβάστε ακόμα: