Γρίπη και Λοιμώξεις; Ενημερωθείτε και προστατευτείτε

Γρίπη; Λοιμώξεις;  Προστατέψτε αποτελεσματικά την υγεία σας

O χειμώνας μπαίνει στη ζωή μας και μαζί του έρχεται η γρίπη και διάφορες άλλες λοιμώξεις που επηρεάζουν την υγεία.  Σήμερα μπορείτε να προστατευτείτε άμεσα και αποτελεσματικά, τοποθετώντας στον εσωτερικό χώρο σας τον απολυμαντή – καθαριστή – ιονιστή αέρα AERTE.

 

Αλλάξτε τον αέρα σας – Ζήστε καλύτερα

Εκατομμύρια σωματίδια και τοξικοί αέριοι ρύποι κυκλοφορούν καθημερινά στον αέρα και μολύνουν τις επιφάνειες του χώρου όπου κινείστε. Διασφαλίστε ότι ο αέρας που αναπνέετε είναι όσο το δυνατόν πιο καθαρός και υγιεινός.

Η σουηδική εταιρεία Aerte χρησιμοποίησε τη γνώση του τρόπου με τον οποίον το φυσικό εξωτερικό περιβάλλον προστατεύει και καθαρίζει τον αέρα που αναπνέουμε και δημιούργησε τους απολυμαντές – καθαριστές – ιονιστές αέρα εσωτερικών χώρων Klean και AD 2.0. Φροντίζουν αποτελεσματικά την ποιότητα του αέρα, για να προστατεύουν εσάς και τους οικείους σας από βλαπτικούς παράγοντες, όπως:

  • Παθογόνους μικροοργανισμούς (ιούς, βακτήρια, μύκητες)
  • Αλλεργιογόνα (γύρη, μούχλα, ακάρεα σκόνης, τρίχωμα ζώων κ.λπ.)  Σωματίδια ( καπνός τσιγάρου ή τζακιού, ρύπανση, νέφος, αιθαλομίχλη)
  • Οσμές κουζίνας ή κλεισούρας

Για το σπίτι, το γραφείο, το ιατρείο, για νοσοκομεία, σχολεία ή άλλους πολυσύχναστους χώρους η τεχνολογία AERTE απευθύνεται σε όλους όσους επιθυμούν να έχουν διαρκή προστασία:

  • από τους παθογόνους μικροοργανισμούς που προκαλούν άσθμα, αλλεργίες και συχνά σοβαρές λοιμώξεις που αποδυναμώνουν την άμυνα του οργανισμού (όπως το βακτήριο E-coli, ο ιός H1N1, ο Norovirus, το βακτήριο difficile)
  • από, μούχλα και οσμές

  Επιπλέον:

  • Βοηθάει στην εξαφάνιση των βακτηρίων από τις επιφάνειες του χώρου στον οποίον λειτουργεί.
  • Μειώνει τα αλλεργιογόνα και τις δυσάρεστες οσμές

Αναπνεύστε ελεύθερα – Θωρακίστε το χώρο σας

Με τη καθημερινή αθόρυβη λειτουργία της συσκευής AERTE (24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα) εξασφαλίζεται η καθαρότητα της ατμόσφαιρας του χώρου ώστε να αναπνέετε καθαρό και υγιεινό αέρα και να νιώθετε ευεξία.  Όταν η συσκευή τίθεται σε λειτουργία, το υπεροξείδιο του υδρογόνου έρχεται σε επαφή με τον αέρα, όπου διασπάται και δημιουργούνται ρίζες υδροξυλίου (ΟΗ-),  δηλαδή κυκλοφορούν ελεύθερα υδροξύλια στον χώρο που είναι τοποθετημένη η συσκευή, πάνω στα οποία «κολλούν» τα παθογόνα του αέρα και εξουδετερώνονται.

Η συσκευή είναι κατάλληλη για χρήση σε χώρους όπου υπάρχουν παιδιά, ηλικιωμένοι και κατοικίδια. Συνιστάται ιδιαίτερα για χώρους όπου ζουν άτομα με αλλεργίες και αναπνευστικά προβλήματα, όπως η χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια (ΧΑΠ), το άσθμα κ.λπ.

Η AERTE προσφέρει δύο μοντέλα, τον απολυμαντή καθαριστή  αέρα AERTE KLEAN για χώρους έως 100 κ.μ. (όπως σπίτι, ιατρείο, γραφείο) και τον AERTE AD 2.0 για πολυσύχναστους χώρους έως 300 κ.μ. (όπως νοσοκομεία και σχολεία).

 

Δείτε το άρθρο μας στο economico.gr  και στο iatropedia.gr

 

Διαβάστε ακόμα: