Η Santair, συνεχίζοντας την μακρόχρονη παράδοση στην προώθηση προϊόντων υψηλής ποιότητας, παρουσίασε στην Ελλάδα το 2017 την πρωτοποριακή αυτή τεχνολογία απολύμανσης και καθαρισμού εσωτερικών χώρων Aerte (Air Purifiers). Η Santair δεσμεύεται να κάνει τη διαφορά στο περιβάλλον της υγείας παρέχοντας καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες, που στόχο έχουν να ικανοποιούν πάντα τους πελάτες, τους εργαζομένους αλλά και τους μετόχους της Εταιρίας.

H σουηδική εταιρεία Aerte είναι από τους πλέον καταξιωμένους παγκοσμίως κατασκευαστές προϊόντων καθαρισμού και απολύμανσης χώρου (Air Purifiers). Τα προϊόντα της βασίζονται σε επιστημονικές έρευνες και αξιοποιούν τα πλέον σύγχρονα υλικά και τεχνολογία. Η Aerte χρησιμοποίησε τη γνώση του τρόπου με τον οποίο το φυσικό εξωτερικό περιβάλλον προστατεύει και καθαρίζει τον αέρα που αναπνέουμε.

Τα πρώτα προϊόντα (Air Purifiers) δημιουργήθηκαν με βάση την τεχνολογία που προέκυψε μετά από την έρευνα στο Υπουργείο Άμυνας του Ηνωμένου Βασιλείου, στο ερευνητικό κέντρο Porton Down, με στόχο την καταπολέμηση των επιπτώσεων του βιολογικού πολέμου.

Η μονάδα απολύμανσης και καθαρισμού AD (Air Purifiers) προέκυψε έπειτα από χρόνια επίπονης προσπάθειας σχεδιασμού και ανάπτυξης. Έχει αποδειχθεί ότι συμβάλλει στη μείωση έως και 99,999% των βακτηρίων και ιών σε ένα δωμάτιο σε λιγότερο από μία ώρα με τη δυνατότητα να περιορίσει τον κίνδυνο της βιωσιμότητας αυτών.

 

Δείτε το βίντεο εδώ